Pabst (4) kåret til verdens styggeste hund

Endelig noen som slo kinesisk nakenhund.

SEIER'N ER VÅR: Den stolte eieren Miles Egstad kan konstatere at blandingsboxeren Pabst er blitt verdenskjendis over natta. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP/SCANPIX
SEIER'N ER VÅR: Den stolte eieren Miles Egstad kan konstatere at blandingsboxeren Pabst er blitt verdenskjendis over natta. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I California denne helga gikk blandingsboxeren Pabst (4) av med seieren i den årlige kåringen av verdens styggeste hund.

Den 27 kilo tunge bastarden lider av fem centimeter underbitt, noe som var svært utslagsgivende for at den prestisjetunge seieren denne gangen ikke gikk til en kinesisk nakehund.

UnderbittKinesisk nakenhund har stukket av med seieren sju av de 21 gangene konkurransen er blitt arrangert, og over halvparten av årets deltakere var av denne rasen.

Lykkelige, men utslitte etter all viraken og medieoppmerksomheten, tok hund og eier seg tid til et ekstra seiersintervju på hotellet etterpå.- Bortsett fra underbittet synes jeg han ser fantastisk ut, sier den stolte eieren Miles Egstad (25) til Sacramento Bee.

ØlansiktMiles adopterte Pabst for over tre år siden, og kalte ham opp etter et amerikansk ølmerke på grunn av hundens «bitre ølansikt». Men det var ikke underbittet som tiltrakk Miles. Det var øynene, forteller han.

- Jeg visste det med en gang jeg så ham. Han hadde det mest unike ansiktet. Jeg forelsket meg der og da, sier Egstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer