Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pågrep mann for kikking i solarium

Da den kvinnelige kunden skulle legge seg ned i solariet i Bergen søndag kveld, fikk hun seg en lite hyggelig overraskelse.

I TAKET: En kvinne oppdaget en mann oppe i takbjelkene på et solstudio i Bergen. Illustrasjonsfoto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
I TAKET: En kvinne oppdaget en mann oppe i takbjelkene på et solstudio i Bergen. Illustrasjonsfoto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da en kvinne skulle legge seg i solariet, så hun plutselig et hode stikke fram i taket, skriver Bergens Tidende.

Hun ringte til politiet som kom til stedet og pågrep en mann i 30-åra. Han skal ha gjemt seg oppe i takbjelkene, der han kunne se ned i avlukkene.

- Hva han har gjort der oppe, kan vi bare tenke oss til. Denne damen kom seg raskt ut, men vi vet ikke hvor lenge han har vært der, sier operasjonsleder Bjarte Rebnord i Vest politidistrikt.

Han legger til at det krevdes en del overtalelse fra politiets side for å få mannen ned fra gjemmestedet. Han blir anmeldt for forholdet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!