Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pågrep mann med øks i Skien

Væpnet politi pågrep fredag ettermiddag en mann som hadde slått seg inn i en leilighet i Skien og truet en annen med øks.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet varslet selv om hendelsen på Skotfoss i Skien ved 16.15-tiden fredag ettermiddag. Den pågrepne er en 42 år gammel mann fra Skien og en kjenning av politiet, forteller operasjonsleder Jan Olaf Jansen ved politiet i Telemark til NTB.

- Det var en kar som ville besøke en annen. Da han ikke slapp inn i leiligheten, slo han seg gjennom døra med en øks. Inne skal han ha truet han som bodde der, sier Jansen.

I redsel greide beboeren å rømme ut av hjemmet sitt. Utenfor fikk han stanset en tilfeldig bil som kom forbi og fikk ringt politiet. Bevæpnet politiet rykket ut til adressen.

- Politiet kom raskt til stedet og traff vedkommende der. Han ble satt i arresten, og nå får vi avvente hva som skjer videre etter at vi har avhørt vedkommende, sier Jansen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!