Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pågrepet av PST på Gardermoen: - Skulle slutte seg til IS

23-åring nekter straffskyld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det skriver Aftenposten, som får bekreftet fra PST at en 23 år gammel mann ble pågrepet på flyplassen i går.

Seniorrådgiver Siv Alsén i PST bekrefter til Dagbladet at 23-åringen som ble pågrepet på Gardermoen skal ha en norsk tilhørighet.

Hun ønsker ikke å gi flere opplysninger, utover at 23 åringen etter PSTs oppfatning var på vei til Syria for å slutte seg til terrororganisasjonen Den islamske stat. 
- Han erkjenner ikke straffskyld. Men har samtykket til fengsling i fire uker, sier mannens forsvarer, advokat Dag Svensson til Dagbladet.

Den eritreiske mannen ble pågrepet i Tyrkia forrige uke. Tyrkiske myndigheter sendte ham tilbake til Oslo, fordi han har oppholdstillatelse i Norge, ifølge VG.

Dagbladet kommer med mer

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling