Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pågrepet etter at sjampanjesprut mot sikkerhetsvakt

Kvinne siktet for legemsfornærmelse under fredsprisfeiring i Hong Kong. - Absurd.

SPRUTET SJAMPIS: En kvinne som feiret at Nobels fredspris ble tildelt den kinesiske dissidenten Liu Xiaobo er siktet for legemsfornærmelse mot offenlig tjenestemann etter at hun ved et uhell sølte sjampanje på en sikkerhetsvakt utenfor et regjeringskontor i Hong Kong. Foto: AFP PHOTO/MIKE CLARKE/Scanpix
SPRUTET SJAMPIS: En kvinne som feiret at Nobels fredspris ble tildelt den kinesiske dissidenten Liu Xiaobo er siktet for legemsfornærmelse mot offenlig tjenestemann etter at hun ved et uhell sølte sjampanje på en sikkerhetsvakt utenfor et regjeringskontor i Hong Kong. Foto: AFP PHOTO/MIKE CLARKE/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En kvinne som feiret at Nobels fredspris ble tildelt den kinesiske dissidenten Liu Xiaobo er siktet for legemsfornærmelse mot offenlig tjenestemann etter at hun ved et uhell sølte sjampanje på en sikkerhetsvakt utenfor et regjeringskontor i Hong Kong.

- Tjenestemannen kom i mot meg da jeg åpnet sjampanjeflaska og ble nedsprutet. Det var et lite uhell. Jeg hadde aldri trodd det å åpne en sjampanjeflaske ville føre til dette, sier Ip Ho-yee (22) til CNN.

Sikkerhetsvakten ble ikke skadd, men la inn en klage. Ip ble deretter pågrepet i går og siktet for legemsfornærmelse.

- Dette er en absurd sak. Dette viser hvem som er sjefen, sier Law Yuk-kai, som leder den Hong Kong-baserte menneskerettighetsgruppa Human Rights Monitor.

Ip er sluppet fri på grunn av at hun har innrømmet forholdet, men må møte i avhør i november.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!