Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pågrepet etter bensinkrangel

Bensin til 26 øre literen skapte lange køer ved Shellstasjonen på Hasle i Oslo torsdag. En kunde ble tatt hånd om av politiet etter å ha kommet med trusler mot andre bilister i køen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Gir bort bensin Mannen ble pågrepet av politiet etter at han trakk kniv under en krangel med andre bilister som også sto i kø for å få kjøpe bensin. Ingen ble skadd som følge av krangelen, men politiet ser like fullt alvorlig på truslene som ble framsatt.

    - Mannen ble tatt hånd om og kjørt i arresten, forteller operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB.

    Bensintilbudet var et ledd i markeringen av NAFs 75-årsfeiring. Mellom klokka 13 og 14 kunne kundene kjøpe bensin til samme pris som for 75 år siden.

    - Her var det full ståhei. Vi solgte anslagsvis 1.800 liter bensin. Jeg tror det var mange som syntes dette var en fin pris, sier en fornøyd assisterende daglig leder Leif Ole Melbø ved Hovin Bilsenter til NTB.

    (NTB

POPULÆRT: I anledning NAFs 75 årsjubileum solgte Shell-stasjonen på Hasle i Oslo torsdag bensin til prisen fra slutten av 20-tallet - 26 øre literen. Det ble lange køer i området i tidsrommet mellom 13.00 og 14.00 da tilbudet gjaldt.