Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pågrepet etter campingdødsfallet

Flere personer pågrepet etter ranet på Lone Camping i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Bergen pågrep i går flere personer i forbindelse med ranet av en 77 år gammel mann på Lone Camping i Arna. Mannen ble  funnet død  4. november.

Tre menn på henholdsvis 20, 22 og 38 år ble pågrepet i en samordnet politiaksjon i Arna og Fusa kommune onsdag formiddag.

Politiet vil ikke si noe om utviklingen i saken, men etter det Bergens Tidende kjenner til knyttes minst én av de tre til ranet av 77-åringen på Lone Camping i Arna. Mannen ble funnet død lørdag 4. november, og politiet har etterforsket saken som grovt ran med døden til følge.

- Jeg kan ikke kommentere dette nå, kanskje i morgen, sa politiinspektør Svein Erik Krogvold til avisen onsdag kveld.

77-åringen ble funnet død i campingvognen sin på campingplassen. Mannen ble funnet på gulvet med tape rundt beina, og var kun iført nattbukse. Også på hodet og hendene var det rester av tape.

Campingvognen var svært rotete, og flere møbler var skåret opp. Politiet tror derfor at 77-åringen var utsatt for et ran.

(NTB)

Hele Norges coronakart