Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pågrepet etter Dagblad-intervju

Mann (48) er pågrepet etter at politiet mener han brøt besøksforbudet.

HER STOD HAM: Den 48-åringe mannen har besøksforbud på denne kirkegården. Da Dagbladet tok bilde av ham, var han ikke inne på kirkegården. FOTO: OLE MORTEN MELGÅRD/Dagbladet
HER STOD HAM: Den 48-åringe mannen har besøksforbud på denne kirkegården. Da Dagbladet tok bilde av ham, var han ikke inne på kirkegården. FOTO: OLE MORTEN MELGÅRD/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no) Pågripelsen kommer etter at tiltalte har stilt opp til fotografering for Dagbladet ved kirkegården hvor han er ilagt besøksforbud, melder Adresseavisa.

Han er avbildet mens han står ved og også holder i gjerdet ved kirkegården. Bildet ble tatt i forbindelse med at Dagbladet intervjuet 48-åringen om hva han mener skjedde helgen da kjæresten hans døde.

- Klart brudd
- Dette er klart brudd på besøksforbudet og han blir pågrepet i dag, sier politiadvokat Kåre Svepstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisa.

Den 48 år gamle Steinkjer-mannen er av svensk påtalemyndighet tiltalt for legemsbeskadigelse etter at han dro på campingstur med kjæresten Aud Jorun Rønning (31) i april 2007. Hun ble funnet død i dusjen med kuttskader i underlivet.

Var utenfor gjerdet
Aud Jorun ligger gravlagt på Lademoen kirkegård. Dagbladet tok bilde av ham utenfor gjerdet på kirkegården sent søndag kveld i forrige uke.

På grunn av dette ble 48-åringen pågrepet i sitt hjem like før klokken 14.00 i dag.

- Familien opprørt

Mor til Aud Jorun, Aslaug Hjertø Ivangen fra Trondheim, sier til Dagbladet at det er et hån mot henne og hele hennes familie at den tiltalte 48-åringen står og ser utover kirkegården.

- Hele familien er opprørt. Vi tror ingenting på at han bare stod utenfor porten, sier Hjertø Ivangen.

Hun påpeker at hun var på kirkegårde og besøkte datterens grav dagen før 48-åringen var der.

- For oss hadde det vært forfordelig å møte på ham der, så jeg synes det er flott at han nå er pågrepet av politiet, sier Hjertø Ivangen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling