Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pågrepet etter skytedrama

Mannen som løsnet flere skudd inne i og utenfor et bolighus på Austad i Drammen i går kveld, ble pågrepet av politiet like før klokka halv tre i natt. Ingen ble skadd i politiaksjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi fant ham i kjelleren i huset. Der hadde han gjemt seg. Veggene i leiligheten i første etasje er full av kulehull etter at mannen skjøt rundt seg, sier vaktleder Tor Stein Hagen i Drammen politidistrikt til NTB.

Politiet sperret ved 21.30-tida av området rundt boligen og oppfordret alle som befant seg i området til å holde seg innendørs.

Ved 01-tida i natt lyktes politiet å evakuere fire personer som befant seg i huset, blant dem den tidligere samboeren til mannen og deres felles sønn.

- De var slitne og ble tatt vare på av helsevesenet, sier Hagen.

Den tidligere samboeren og sønnen var hjemme da mannen kom inn og begynte å skyte rundt seg. Deretter løp han ut og avfyrte en del skudd utenfor huset. I mellomtiden løp kvinnen og sønnen opp i andre etasje til naboer. Mannen løp så inn i huset igjen. Ingen ble fysisk skadd i skytedramaet.

(NTB)