Pågrepet etter skyting i Oslo

Mann skadet i hodet etter bråk i Trondheimsveien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet skal i formiddag avhøre en 20 år gammel mann som er pågrepet og siktet etter en alvorlig skyteepisode på Sofienberg i Oslo like før midnatt.

Skytingen skjedde i en leilighet i Trondheimsveien 64, og en 38 år gammel mann ble behandlet  for et sår i panna ved Ullevål universitetssykehus. Han er utskrevet fra sykehuset.

Motivet for skytingen er foreløpig ukjent .Det var flere personer i leiligheten, og både offeret og den pågrepne  var på besøk. Begge to er av utenlandsk opprinnelse, får Dagbladet.no opplyst på kriminalvakten ved Oslo politidistrikt.

Skytingen ble meldt til politiet kl. 23.26. Den skadde mannen løp ut av leiligheten i retning Helgesens gate. Han oppsøkte legevakten, og derfra ble han sendt videre til Ullevål.

Pistolskudd funnet

Det er uklart om den skadde 38-åringen ble truffet av et streifskudd eller om han fikk skadene i panna av trykket fra pistolen som skuddet ble avfyrt med.

Ifølge VG Nett hart politiet funnet tomhylser og et magasin med skarpe skudd i leiligheten. Skuddene passer til en småkalibret pistol.

GJENNOMSØKTE BYGÅRD: Politiet gjennomsøkte denne bygården etter gjerningsmannen. Foto: Håvar Dalen Ringheim
GJENNOMSØKTE BYGÅRD: Politiet gjennomsøkte denne bygården etter gjerningsmannen. Foto: Håvar Dalen Ringheim Vis mer