Pågrepet etter vold på Gardermoen

En 48 år gammel mann ble første juledag satt i arresten på Oslo Lufthavn Gardermoen etter at han sparket til en SAS-ansatt og truet medpassasjerer.

INGEN TUR TIL EGYPT: Mannen kom forbi sikkerhetskontrollen, men kom seg aldri om bord på flyet til Egypt sammen med familien. Foto: OLE C. H. THOMASSEN/Dagbladet
INGEN TUR TIL EGYPT: Mannen kom forbi sikkerhetskontrollen, men kom seg aldri om bord på flyet til Egypt sammen med familien. Foto: OLE C. H. THOMASSEN/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 48 år gammel mann ble første juledag satt i arresten på Oslo Lufthavn Gardermoen etter at han sparket til en SAS-ansatt og truet medpassasjerer.

Hendelsen skjedde i avgangshallen ved like etter klokken 7 lørdag morgen, skriver til Romerikes Blad.

Oslo-mannen skulle reise til Egypt med familien, men fikk ikke reise fordi passet var for gammelt. Da han fikk beskjed om dette mistet han besinnelsen.

Operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt forteller at mannen skal ha truet både ansatte i SAS andre reisende.

- Han var svært utagerende, sier operasjonslederen til NTB.

Informasjonskonsulent Monica Hovland i flyselskapet bekrefter episoden.

- Passet var ikke gyldig lengre enn seks måneder etter utreisedato. Da har vi regler, som vi må følge, og han fikk ikke reise, sier Hovland.

48-åringen forlot etter hvert avgangshallen, men ble pågrepet da han sto i drosjekø.

Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelser og sitter lørdag ettermiddag i arresten på Lillestrøm. Ifølge politiet kan han trolig vente seg en bot. Mannen er kjent for politiet fra tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer