Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pågrepet etter vold på Gardermoen

En 48 år gammel mann ble første juledag satt i arresten på Oslo Lufthavn Gardermoen etter at han sparket til en SAS-ansatt og truet medpassasjerer.

INGEN TUR TIL EGYPT: Mannen kom forbi sikkerhetskontrollen, men kom seg aldri om bord på flyet til Egypt sammen med familien. Foto: OLE C. H. THOMASSEN/Dagbladet
INGEN TUR TIL EGYPT: Mannen kom forbi sikkerhetskontrollen, men kom seg aldri om bord på flyet til Egypt sammen med familien. Foto: OLE C. H. THOMASSEN/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 48 år gammel mann ble første juledag satt i arresten på Oslo Lufthavn Gardermoen etter at han sparket til en SAS-ansatt og truet medpassasjerer.

Hendelsen skjedde i avgangshallen ved like etter klokken 7 lørdag morgen, skriver til Romerikes Blad.

Oslo-mannen skulle reise til Egypt med familien, men fikk ikke reise fordi passet var for gammelt. Da han fikk beskjed om dette mistet han besinnelsen.

Operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt forteller at mannen skal ha truet både ansatte i SAS andre reisende.

- Han var svært utagerende, sier operasjonslederen til NTB.

Informasjonskonsulent Monica Hovland i flyselskapet bekrefter episoden.

- Passet var ikke gyldig lengre enn seks måneder etter utreisedato. Da har vi regler, som vi må følge, og han fikk ikke reise, sier Hovland.

48-åringen forlot etter hvert avgangshallen, men ble pågrepet da han sto i drosjekø.

Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelser og sitter lørdag ettermiddag i arresten på Lillestrøm. Ifølge politiet kan han trolig vente seg en bot. Mannen er kjent for politiet fra tidligere.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 7.16.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!