Pågrepet for Furuset-skuddene

To mann fra A-gjengen framstillles for fengsling i i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To mann fra den såkalte A-gjengen er pågrepet og siktet etter skytingen på Furuset sist fredag. To medlemmer av B-gjengen ble skutt og skadet, og politiet er sikre på at dette var et gjengoppgjør.

De to pågrepne er 28 og 27 år gamle. 28-åringen er en av lederne i A-gjengen, den andre en såkalt løpegutt, skriver Aftenposten.no.

Det var to medlemmer i B-gjengen, 30 og 27 år gamle, som ble skutt rett utenfor blokka Granstangen 32A ved 19-tiden fredag. Den ene ble truffet i hodet, og begge ble sendt til Ullevål Universitetssykehus.

30-åringen blir betegnet som en av lederne i B-gjengen.

Øyenvitner fortalte fredag kveld at det ble avfyrt minst seks skudd.

Begge de pågrepne blir framstilt for varetektsfengsling i dag med krav om fire ukers fengsling. Politiet tror den alvorlige skyteepisoden på Furuset sist fredag er et revansjeoppgjør for skytingen på Aker Brygge i fjor sommer.

GJENGOPPGJØR:  Politiet sperret av området utenfor blokka i Granstangen 32A på Furuset i Oslo sist fredag kveld, etter at det ble avfyrt minst seks skudd mot to medlemmer av B-gjenger. Nå er to medlememr av A-gjengen pågrepet og siktet. Foto: Kyrre Lien, Scanpix.
GJENGOPPGJØR: Politiet sperret av området utenfor blokka i Granstangen 32A på Furuset i Oslo sist fredag kveld, etter at det ble avfyrt minst seks skudd mot to medlemmer av B-gjenger. Nå er to medlememr av A-gjengen pågrepet og siktet. Foto: Kyrre Lien, Scanpix. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer