Pågrepet for Nordea-svindelen

Minst en person etterlyst for 60 millioners-stuntet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
Én person er pågrepet og minst én annen er etterlyst i forbindelse med svindelsaken hvor 60 millioner kroner skal ha blitt tappet fra en Nordea-konto. Politiet bekrefter at de jobber med svindelsaken, men ønsker ikke å si mye om den. — Vi jobber med å sikre beviser. Vi er derfor veldig forsiktig med å gå ut med informasjon om saken. Det er en veldig tidlig fase av etterforskningen, sier politiadvokat Frank Grimstad Jensen i Oslo politidistrikt til NA24.

En person som antas å være sentral i saken, skal først ha overført 89 millioner kroner fra én konto til en annen i Nordea.

Deretter skal personen ha tappet den siste kontoen for 60 millioner kroner, skriver økonominettstedet. Politiet jobber ut fra en teori om at flere skal ha vært involvert i svindelen.

Før helgen Ifølge NRK ble en mann pågrepet torsdag i forrige uke, mens minst én annen person er etterlyst. — Vi har satt et team på saken som jobber intensivt i dette øyeblikk. Vi har hatt et saksmøte og har flere personer som jobber med saken, sier Grimstad Jensen til NRK. Heller ikke Nordea vil si særlig mye om saken. — Vi har anmeldt et forhold. Utover det kan jeg ikke si noe mer, av hensyn til politiets etterforskning, sier informasjonssjef Thomas Sevang til NTB. Han ønsker heller ikke å si noe om når saken ble anmeldt.
(NTB).