Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Coronavirus i Spania:

Pågrepet for sex-fest

Seks personer er blitt pågrepet av spansk politi, etter at de skal ha vært ei uke på fest på et bordell i Madrid. De er siktet for karantenebrudd.

STOPPET ORGIE: Lokalt politi i Madrid måtte bryte opp en sex-fest, fordi det brøyt corona-reglene. Foto: GTres / NTB scanpix
STOPPET ORGIE: Lokalt politi i Madrid måtte bryte opp en sex-fest, fordi det brøyt corona-reglene. Foto: GTres / NTB scanpix Vis mer

Coronaviruset herjer i Spania. Derfor har spanske myndigheter ilagt en lang rekke restriksjoner, blant annet på om man kan oppholde seg utendørs, og dra på fest.

Lørdag morgen rykket spansk politi ut til en leilighet i nabolaget Tetuán i hovedstaden Madrid.

Naboen hadde ringt politiet, fordi de hadde hørt høy musikk og andre festlyder over flere dager. Naboen hadde også sett flere personer komme og gå fra leiligheten i løpet av uka som gikk.

Da politiet ankom fant de fire nakne kvinner og to nakne menn på forskjellige steder i leiligheten, skreiv politiet i Madrid på Twitter på tirsdag.

Alle seks ble anmeldt for brudd på karantenereglene, siden bare en av dem bodde på adressen. Også personen som bodde i leiligheten, ble anmeldt for brudd på smittevernreglene.

SPANIA: I Madrid tar de nå i bruk drastiske midler for å forhindre coronasmitte. Spania er det landet i Europa etter Italia som er hardest rammet av viruspandemien. Video: Politiet / AP Vis mer

Bordell

Politikilder opplyser til det anerkjente spanske nyhetsbyrået Efe at leiligheten det er snakk om enten er et bordell, eller at involverte personene deltok i en orgie.

I leiligheten var det diskolys, tomme glass, mye alkohol og tobakksrester, ifølge nyhetsbyrået. Saken fra nyhetsbyrået er blant annet publisert i avisa El Mundo.

Spanske myndigheter har varslet at alle som oppholder seg utendørs i Madrid uten en meget god grunn, vil bli bøtelagt.

Spania hardt rammet

Ifølge Johns Hopkins University er nå Spania landet i verden med nest flest dødsfall som følge av viruset, etter Italia.

4165 personer har dødd av viruset i landet. Over 56 000 personer er smittet.

LIKHUS: En ishall i Madrid er blitt omgjort til et likhus. Foto: Juan Medina / Reuters / NTB scanpix
LIKHUS: En ishall i Madrid er blitt omgjort til et likhus. Foto: Juan Medina / Reuters / NTB scanpix Vis mer

Bare siden i går har 655 personer mistet livet av viruset i Spania.

I Madrid er flere hoteller gjort om til sykehus, og en ishall har blitt likhus, for å håndtere krisa.

Hele Norges coronakart