Pågrepet for Tamildrapet

BERGEN (Dagbladet): 31 år gamle Thavabalan Sittampalam ble i dag pågrepet og siktet for drapet på bilforhandleren Rajakumaran Rasiah (35). Sittampalam ble pågrepet i sin leilighet på Stranda, i et hus som var eid av drapsofferet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiinspektør Yngve Skovly i Sunnmøre politidistrikt sier til Dagbladet :på nettet at politiet gikk til pågripelse rundt klokka 10.30 og at den siktede er fraktet til Ålesund hvor han skal avhøres.

- Vi vil vurdere å framstille han for varetektsfengsling mandag, sier Skovly.

Overnattet

Thavabalan Sittampalam overnattet i leiligheten til Rajakumarran Rasiah i Sykkylven natt til 3. oktober. Til Dagbladet har han forklart at telefonen ringte i leiligheten klokka 09.00 og at han måtte kjøre Rasiah til Aursnes ferjekai så snart som mulig fordi han skulle møte en tyrker på den andre siden av fjorden.

Nektet skyld

KRIPOS-teknikere fant blodspor i leiligheten og slo tidlig fast at Rasiah var utsatt for et drap. Liket ble funnet utenfor kaia på Stranda mandag 18. oktober, bare 40 til 50 meter fra lensmannskontoret. Papirer som tilhørte den avdøde ble funnet i en veikant ikke langt fra leiligheten til Sittampalam.

Mandag, tirsdag og onsdag denne uka ble Sittampalan avhørt i tilsammen 18 timer ved lensmannskontoret på Stranda. Han har hele tida nektet skyld i drapet og stilt seg uforstående til hva som hadde skjedd med hans venn.

<B>PÅ ÅSTEDET:</B> Thavabalan Sittampalam er siktet for å ha drept sin venn Rajakumaran Rasiah i dette huset. I dag ble Sittampalam pågrepet.