Pågrepet og siktet etter drap på 41-årig kvinne

En 48 år gammel mann er pågrepet og siktet etter at en 41 år gammel kvinne natt til søndag funnet drept i et hus på Askøy utenfor Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen er en bekjent av kvinnen, får NTB opplyst hos lensmann Odd Dale i Askøy.

Politiet fikk rett før klokka 04.00 melding fra en person som oppholdt seg i huset om at en kvinne var drept. De rykket ut med bevæpning, og tok seg inn i huset nærmere en time senere. Der konstaterte de at kvinnen var død.

–Vi pågrep en 48 år gammel mann som er mistenkt for ugjerningen, sa operasjonsleder Sven Johannessen i Hordaland politidistrikt til NTB tidlig søndag morgen.

Den arresterte mannen er ikke identisk med den som varslet politiet. Den pågrepne 48-åringen skal ha overgitt seg uten dramatikk, og var ikke bevæpnet da han ble anholdt.

Det var flere personer til stede da drapet skjedde. Lensmann Dale vil ikke si hvor mange, men det er bare 48-åringen som er pågrepet og siktet i saken.

Kvinnen bodde sammen med en mann, men ikke sammen med den siktede. Dale vil ikke opplyse om det var samboeren hennes som varslet politiet.

Ingen av avhørene i forbindelse med saken er avsluttet. Dale vil ikke si noe om motivene for drapet eller fortelle nærmere om hva som skjedde da kvinnen ble drept i huset på Askøy natt til søndag.

(NTB)