Pågrepne i ferd med å sjekkes ut av Stockholms-ranet

Mistenkt for heleri i annen sak.

RAN: En pengetransportsentral i Västberga utenfor Stockholm ble tidlig onsdag morgen utsatt for et spektakulært ran.
Ifølge politiet og vitner ble sekker med penger heist opp til et helikopter som landet på taket av sentralen. Foto: Pontus Lundahl/Scanpix
RAN: En pengetransportsentral i Västberga utenfor Stockholm ble tidlig onsdag morgen utsatt for et spektakulært ran. Ifølge politiet og vitner ble sekker med penger heist opp til et helikopter som landet på taket av sentralen. Foto: Pontus Lundahl/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Like etter 14.30 i dag ble en person pågrepet i forbindelse med det spektakulære ranet i Stockholm i morges. Et par timer senere, ble ytterligere én person tatt av politiet.

Nå er politiet i ferd med å sjekke de to mennene ut av saken, opplyser Stockholms-politiet til Dagbladet.

- Når vi har så grove ran som vi hadde i Stockholm i dag, så oppsøker politiet visse personer. Det har vi gjort i dag og vi har pågrepet to personer. Men slik det ser ut nå har de ingenting med ranet å gjøre, sier pressetalsmann Kjell Lindgren i politiet i Stockholm til Dagbladet.

De to personene er likevel pågrepet, men det er for en annen sak om heleri.

- Vi undersøker selvsagt om de har noe med ranet å gjøre, men det er lite trolig, sier Lindgren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer