Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pågripelse i Emilia-saken

Funnet død i går.

DØD: Emilia ble sist sett i live utenfor leiligheten sin i Tollarp i Skåne. Nå er hun funnet død og en person er siktet. Bilder fra Expressen. Vis mer

En person har blitt pågrepet, mistenkt for drapet på svenske Emilia Lundberg (20). Det bekrefter etterforskningsleder Jenny Lindell overfor Aftonbladet.

Det var i går at det svenske nyhetsbyrået TT meldte at savnede Emilia var funnet død. Liket ble funnet i elva Vramsån, som ligger i nærheten av 20-åringens leilighet.

Da hadde det gått mer enn elleve døgn siden 20-åringen sist ble sett på vei ut fra leiligheten sin i Tollarp i Skåne, sammen med en mistenkelig person.

Politiet mistenkte tidlig at hun kan være bortført mot sin egen vilje.

Tirsdag formiddag skrev Dagbladet om familiens misnøye med politiets innsats i saken.

Tanta var overbevist om at flere essensielle spor kan ha forsvunnet i perioden fra niesa ble meldt savnet, til politiet åpnet etterforskninga med mistanke om bortføring.

- Det er klart vi i familien er skuffa over hvordan politiet har håndtert arbeidet, sa hun til Expressen.

Loeffel avviste at politiet ikke har prioritert saken tilstrekkelig. At det tok en uke før de aktivt søkte etter spor, begrunner han med at man ikke visste hvor man skulle lete.

- Det var ikke sånn at vi ikke gjorde noe. Det ble lagt ned et enormt arbeid med indre spaning, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media