- Pågripelser etter drap på nordmann

Trond Rune Mikalsen (21) ble drept på Kanariøyene forrige uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En eller flere personer skal ha blitt pågrepet i Sardina del Sur på Gran Canaria i forbindelse med drapet på Trond Rune Mikalsen (21), melder VG Nett.

Mikalsen, som kom Måsøy fra Finnmark, ble knivstukket og drept på åpen gate på Playa del Inglés på Gran Canaria natt til forrige mandag.

Pågripelsene kunne ikke bekreftes av norsk politi i ettermiddag.

- Ikke informert

Det skal være sporet av en bil som førte spansk politi til pågripelse, og det utelukkes ikke flere arrestasjoner, ifølge den spanske avisa Canarias 7

- Politiet er ikke informert om noen pågripelser i saken, sier operasjonsleder Olaf Andreassen ved Vestfinnmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Etter det Dagbladet.no erfarer er heller ikke Nye Kripos eller det norske Interpol-avsnittet informert om pågripelser i forbindelse med drapet.

Drept på påskeferie

Trond Rune Mikalsen var på påskeferie på Kanariøyene sammen med en kamerat fra Finnmark. Bare tre dager ut i ferien ble 21-åringen drept av et knivstikk i hjertet. 

Drapet skal ha skjedd like etter klokka 02 natt til andre påskedag, på gata like ved hotellet der han og kameraten bodde.

Lommeboka var forsvunnet da nordmannen ble funnet blødende på gata av en drosjesjåfør. 21-åringen ble brakt til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

- Han var alltid veldig rolig og grei, og svært lett å ha med å gjøre. Slettes ikke typen til å komme borti bråk, har Mikalsens kamerat tidligere fortalt Dagbladet.

ÅSTEDET: Spansk politi på stedet der nordmannen ble knivstukket og drept.