Pågripelser etter Tøyen-drapet

Politiet har pressekonferanse klokka 18.

DRAP: En 38-åring som satt i denne bilen ble skutt og drept søndag kveld. Hans medpassasjer ble skadet. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
DRAP: En 38-åring som satt i denne bilen ble skutt og drept søndag kveld. Hans medpassasjer ble skadet. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En eller flere personer er pågrepet i forbindelse med drapet og drapsforsøket på Tøyen søndag kveld. Oslo-politiet gir foreløpig ikke flere opplysninger.

Politiet har varslet en pressekonferanse klokka 18.En 38-åring ble skutt og drept sent søndag kveld. En annen mann som satt i samme bil som drapsofferet ble lettere skadet.

Dagbladet.no skrev i går at Oslo-politiet gikk til en væpna aksjon mot en leilighet i Dælenengata i Oslo.

Siktet for våpenbesittelseTre personer av afrikansk opprinnelse ble pågrepet i aksjonen, siktet for våpenbesittelse. Politiet beslagla også narkotika i leiligheten. Politiet ville da ikke si om disse hadde noe med drapet å gjøre.

- Disse personene er ikke mistenkt i forhold til drapet, men vi må undersøke dette. De avhøres nå i kveld, sa politiinspektør Hanne Kristin Rohde til Dagbladet.no.

Ifølge Aftenposten.no ble det rundt klokken 15.15 i ettermiddag foretatt en razzia mot en bolig i Oslo. Aksjonen skal ha vært godt planlagt og mist seks personer ble tatt med av politiet. Det er uvisst om aksjonene hadde sammenheng med drapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer