Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Paintballdesperado var løs i Haugesund

En person ble truffet i hodet, ifølge politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt fikk melding klokka 07.58 i dag morges om at en person ligger i skogen mellom Rossabø kirke og Håvåsen skole i Haugesund og skyter på forbipasserende med paintballvåpen.  

- En person er truffet i ansiktet og hodet av ett skudd. Han er ikke skadet, men det klart det er innmari vondt og ubehagelig. Det er litt mer enn man forventer å bli utsatt for på morgenkvisten, sier operasjonsleder Trond Friberg ved politidistriktet til Dagbladet i 08.30-tida.

- Antatt gjerningsperson beskrives å være en mann i 20-åra. Vi søker med hundepatrulje og ordinære politipatruljer, sier Friberg.

Klokka 09.20 oppdaterte politiet at en 27 år gammel mann er pågrepet på en adresse i nærheten. Det ble også funnet et paintballvåpen og skudd, opplyser politiet.

Friberg sier de har episoder med paintballvåpen involvert nå og da, men operasjonslederen sier han ikke kjenner igjen lignende scenarier som det i Haugesund i morges.

Dagbladet følger saken.