Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pakistans innenriksminister skutt mens han satt i bil

Truffet av skudd under valgkamparrangement. En person er pågrepet.

SKYTEEPISODE: Pakistans innenriksminister, Ahsan Iqbal, har blitt skutt. Iqbal var på vei til et møte i forbindelse med valgkampen. Han er utenfor livsfare. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Pakistans innenriksminister, Ahsan Iqbal, har blitt skutt. Det melder Al Jazeera.

Skytingen skal ha funnet sted mens ministeren satt i en bil, på vei til et arrangement i byen Narowal, i forbindelse med valgkampen.

Ifølge avisa Daily Pakistan er den 59 år gamle ministeren utenfor livsfare, etter å ha blitt truffet i en arm av det som skal ha vært et pistolskudd. Han blir nå fraktet til byen Lahore for medisinsk behandling.

- Han får behandling og er ved bevissthet, sier sønnen Ahmad Iqbal i etterkant av angrepet.

Politiet har pågrepet en lokal mann i 20-åra, som skal ha avfyrt en rekke skudd. Bare ett av dem traff imidlertid ministeren. Lokalt politi sier ifølge Reuters at etterforskninga fortsetter.

Pakistansk statsminister, Shahid Khaqan Abbasi har gått ut og fordømt angrepet.

Ifølge nettavisa Pakistan today melder flere medier at Iqbal for fem dager siden ble informert om at han kunne bli utsatt for et angrep. Tidligere i år ble en sko kastet mot ham, mens han talte i Narowal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media