Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pakistansk fly med 48 personer om bord har styrtet nord i landet - ingen overlevde

Melder pakistanske myndigheter

48 FRYKTES OMKOMMET: Et pakistansk fly har styrtet nord i landet. 42 passasjerer og seks i besetningen er fryktet omkommet. Video: Facebook/Azam Mir via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et pakistansk fly styrtet i ettermiddag nord i landet, meldte Sky News og Reuters.

Ifølge Al Jazeera var 48 mennesker om bord. Ingen av passasjerene overlevde, opplyser pakistanske myndigheter i kveld ifølge NTB.

Rute PK661 fra Pakistan International Airlines styrtet like etter å ha tatt av fra byen Chitral med kurs for Islamabad tirsdag.

Begynte å brenne

Etter at flyet styrtet begynte det å brenne.

- Lokale vitner forteller oss at flyet står i brann. Politi og redningstjeneste er på vei, men de har foreløpig ikke nådd fram til flyet, sier talsperson for det lokale politiet Saeed Wazir til Al Jazeera.

Da redningsmannskapet var på plass var vrakdelene spredd over et stort område. Flyet styrtet i et avsidesliggende fjellterreng.

Årsaken til flystyrten er ikke kjent.

Kontakten ble borte

FLYSTYRT: Et fly har styrtet nord vest i Pakistan. Foto: Sipausa / NTB Scanpix
FLYSTYRT: Et fly har styrtet nord vest i Pakistan. Foto: Sipausa / NTB Scanpix Vis mer

Flyet forsvant på en innenlandsrute fra Chitral til Islamabad nord i landet da kontakten med cockpit ble borte, sier en talsmann for flyselskapet Pakistan International Airlines.

- Om bord på flyet var 42 passasjerer, fem kabinansatte og en ingeniør fra bakkemannskapet på flyplassen, sier en talsmann fra selskapet, skriver Al Jazeera.

Kontakten med passasjerflyet forsvant rett etter at det tok av fra flyplassen i Chitral, en turistby nær grensen til Afghanistan. TV-kanalen Geo News sier at sivile luftfartskilder oppgir at kontakten gikk tapt i 16.30-tiden lokal tid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!