Pakistansk Taliban står bak nytt angrep på flyplass i Karachi

Andre angrep på flyplass i løpet av få dager.

UTSATT FLYPLASS:  En mann rydder opp på flyplassområdet til Jinnah International Airport, i etterkant av søndagens angrep, da minst 30 personer ble drept. I dag angrep flere bevæpnede menn flyplassen på nytt. Foto:Athar Hussain/Reuters/Scanpix
UTSATT FLYPLASS: En mann rydder opp på flyplassområdet til Jinnah International Airport, i etterkant av søndagens angrep, da minst 30 personer ble drept. I dag angrep flere bevæpnede menn flyplassen på nytt. Foto:Athar Hussain/Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå er det klart at pakistansk Taliban har påtatt seg ansvaret for dagens angrep mot en treningsleir for sikkerhetspersonell ved flyplassen i Karachi i Pakistan, som også i helga ble utsatt for terrorangrep.

Angrepet gjorde at reisene til og fra flyplassen ble innstilt for et par timer. Dagens angrep kom før det var gått 48 timer siden det dødelige angrepet på flyplassen søndag.

- Dagens angrep var ikke så stort. To personer beveget seg mot en sjekkpost og begynte å skyte. De løp bort etter å ha skutt, forteller Tahir Ali, militærtalsmann ifølge Al Jazeera.

- Kraftig skuddveksling Angrepet startet i morges, og da fortalte kilder til Al Jazeera at det pågikk kraftige kamper mellom flyplassens sikkerhetspersonell og militante. Al Jazeeras Kmal Hyder sier at fire eller fem menn angrep treningsleiren.

- Rapporter sier at fire væpnede menn kom seg inn i ASF-leiren på #Karachi-flyplassen, de angrep igjen. Kraftig skuddveksling pågår, skriver journalisten Abdulhaq Omeri på Twitter.

Angrep treningsleir Lokale medier sier at væpnede menn angrep en treningsleir for flyplassens sikkerhetspersonell. Det er ikke klart om noen er skadd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer