Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Påkjørt av toget i Larvik

Mann truffet da han skulle krysse jernbanelinjen.

KASTET 30 METER I LUFTA: Da to menn skulle krysse toglinjen i Larvik i kveld gikk det galt. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto
KASTET 30 METER I LUFTA: Da to menn skulle krysse toglinjen i Larvik i kveld gikk det galt. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet):En 45 år gammel Bærums-mann ble tirsdag ettermiddag påkjørt av toget på Larvik jernbanestasjon, skriver NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.10. Mannen var da i live og på vei til sykehus i ambulanse.

- Mannen ble påkjørt på spor 1 ved jernbanestasjonen, opplyser operasjonsleder Jorunn Heide i Vestfold politidistrikt til NTB.


Kom fra danskebåten

I følge en pressemelding fra Vestfold politidistrikt skjedde ulykken da to menn på vei fra båtterminalenskulle krysse toglinjen inne på stasjonsområdet.

- De kom med SuperSpeed, sier operasjonsleder til Dagbladet.

Politiet mener de to har gått under bommen og ut på selve jernbanelinjen. Den ene kom seg uskadd over, mens den andre ble truffet av togets buffer og kastet om lag 30 meter.

Politiet understreker at han ikke ble overkjørt.

Operasjonsleder sier til Dagbladet at bommen sto nede, og at det var lett å se at dette var forbudt område.


Lav hastighet

— Toget hadde lav hastighet siden det var like før det skulle stanse på stasjonen. Vi har avhørt lokføreren på ulykkestoget og på et møtende tog, samt personen mannen var sammen med, sier Heide til NTB.

Trafikken på Vestfoldbanen ble stoppet ved Larvik etter ulykken, men var i gang igjen like etter klokken 19, opplyser Jernbaneverket til NTB.

45-åringen ble fraktet til Tønsberg sykehus og i 20-tiden sto et helikopter klart til å sende ham videre til Ullevål universitetssykehus i Oslo. Sykehuset kan tirsdag kveld ikke si noe om tilstanden til mannen, skriver NTB.


Like etter klokka 20 ble mannen fløyet til Ullevål sykehus. Det opplyser Tønsberg sykehus til Dagbladet.

Ifølge Ullevål sykehus har mannen skader i mage og bryst. Sykehuset betegner skadene som alvorlige og tilstanden hans er ustabil.


Politiet har i kveld avhørt flere personer.

- Vi har avhørt han som gikk sammen med 45- åringen, lokføreren på toget samt lokføreren på et møtende tog.

Mannen som gikk sammen med den skadde er ifølge operasjonsleder fysisk uskadd.Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media