Påkjørt bakfra

Runar Søgaard ble i går skadd i ei trafikkulykke. Den norsk-svenske kjendispastoren ble påkjørt da han ventet på grønt lys.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STOCKHOLM (Expressen/Dagbladet): Søgaard var på vei fra hjemmet i Stockholm til venner i Dalsland da han måtte stanse for rødt lys på E20 mellom Strängnäs og Eskilstuna.

Kastet framover

Fra senga på sykehuset sier Søgaard til den svenske avisa Expressen at han så at det skiftet til rødt og begynte å bremse. Så langt var alt vel, men så oppdaget han en bil i speilet.

Den kom bakfra og kjørte svært fort.

-  Jeg skjønte at han ikke ville rekke å bremse. Bilen min ble kastet fram og smalt inn i bilen foran.

Søgaard tenkte først å fortsette turen til Dalsland, men innså ganske fort at det ikke var mulig. Kort tid etter uhellet fikk Søgaard sterke smerter i nakke og skuldrer.

Seinere fikk han synsforstyrrelser.

Hell i uhell

Søgaard ble sendt til sykehuset i Eskilstuna.

-  Jeg fikk akkurat beskjeden om at jeg ikke er alvorlig skadd. Ingen nakkeskader, det var det jeg fryktet mest. Men det har tatt på. Legene har bedt meg om å hvile.

Søgaard sier han er glad for at det ikke gikk verre.

Det er ikke første gang Runar Søgaard er innblandet i dramatikk på veien. Hans daværende kone, Carola Häggkvist var passasjer da han i juli 1997 kjørte av veien i sin eksklusive Mercedes og havnet 30 meter ute i en åker. Ingen ble skadd i uhellet.

SKADD: - Legene har bedt meg om å hvile, sier Runar Søgaard etter trafikkuhellet.