Påkjørt, drept og forlatt

BAMBLE (Dagbladet): 18 år gamle Marius Haave fra grenda Ødegaardens Verk ble litt før klokka 02.00 natt til i går påkjørt og drept ved utkjørselen fra Statoil-stasjonen på E18 samme sted. Der ble gutten liggende og dø mens bilføreren må ha forlatt åstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Offeret ble funnet av politi og ambulanse cirka klokka 02.25, etter at en sivil bilist varslet om at det lå en livløs person i veibanen. Da var gutten allerede døende. Han døde kort etter i ambulansen uten å ha kommet til bevissthet.

Stakk av?

Skadene den 18-årige Bamble-gutten var påført viser at han har blitt kjørt over. Han var på vei hjem fra et besøk hos en kamerat i nærheten av bensinstasjonen.

Stasjonen - som ligger få meter fra stedet der gutten må ha blitt påkjørt - var stengt da påkjørselen fant sted. En rekke personer som må ha passert åstedet i tidsrommet 01.30- 02.00 natt til fredag, meldte seg utover dagen i går for politiet. Ingen hadde imidlertid i går kveld meldt seg, som selv mente de kunne ha kommet i skade for å ha kjørt på gutten.

.

Meget alvorlig

Politiet i Bamble etterlyser vitner eller andre som kan sitte med opplysninger om den tragiske hendelsen. Særlig folk som har passert stedet Ødegaardens Verk på E18 mellom klokka 01.30 og 02.00 natt til fredag, bes melde seg snarest.

- Gutten må etter all sannsynlighet ha blitt påkjørt. Det viser skadene han er påført. Så er spørsmålet hvordan dette har skjedd - om bilføreren har forlatt åstedet bevisst eller ikke. Og om føreren eventuelt kunne ha gjort mer for å hjelpe etter at påkjørselen var et faktum. Så langt holder vi alle muligheter åpne, sier politiinspektør Odd Kostveit til Dagbladet.

En 28-åring fra Oslo var i går ettermiddag i avhør hos politiet da han hadde snakket med 18-åringen kort tid før han ble kjørt ned. 18-åringen ville sitte på, noe Oslo-mannen avslo. De to kjente hverandre ikke.

Ingen er ennå mistenkt for ugjerningen.

DREPT: Den 18 år gamle Bamble-gutten ble funnet påkjørt og drept her, like ved avkjørselen til Statoil-stasjonen ved Ødegaardens Verk i Bamble.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer