Påkjørt i vogna - døde

To uker gamle Ciaran Leigh Morris døde av skadene han ble påført etter en påkjørsel søndag ettermiddag. En 34 år gammel mann er nå siktet etter hendelsen.

DØDE: Den lille gutten Ciaran Leigh ble bare to uker gammel. Foto: West Midlands Police
DØDE: Den lille gutten Ciaran Leigh ble bare to uker gammel. Foto: West Midlands Police Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To uker gamle Ciaran Leigh Morris døde søndag, etter å ha blitt påkjørt av en bil i byen Brownhills nord for Birmingham i England. Den lille gutten lå i vogna, som ble trillet langs fortauet av et familiemedlem da hendelsen inntraff.

Den lille gutten ble kjørt til sykehuset med alvorlige skader, men livet sto ikke til å redde. Et familiemedlem ble i tillegg lettere skadd.

Ifølge politiet stakk føreren fra stedet etter kollisjonen. Kort tid seinere ble en 34 år gammel mann pågrepet ved nabobyen Bloxwich. Mannen er nå siktet i saken, og møter i retten tirsdag formiddag.

Ifølge BBC risikerer mannen ytterligere straff for å ha forlatt stedet. Det er ukjent hvordan han stiller seg til siktelsen.

Flere av byens innbyggere har de siste dagene lagt ned blomster og leker på stedet der påkjørselen skjedde.

- Vi fikk ikke ha deg lenge i livene våre, men vi er glade for at vi fikk møte deg, passe på deg og kalle deg vår sønn, sier guttens foreldre i en uttalelse.

Ifølge politiet skal 34-åringens bil ha kollidert med en annen bil, før den traff vogna. De jobber fremdeles med å klargjøre hendelsesforløpet.

- Å miste et så ungt menneske er vanskelig for oss, men vi vet at smerten er langt større for Ciarans familie, sier betjent Mark Crozier i politiet i West Midlands.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer