Påkjørt mann døde av skadene

Den 43 år gamle mannen som ble funnet bevisstløs ved en vei i Frogner i Sørum kommune i Akershus, døde mandag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette skriver VG Nett.

Politiet vet ikke hvordan mannen fikk skadene som kostet ham livet, men mistenker at noen kan ha kjørt på ham.

Den 43 år gamle mannen som ble funnet bevisstløs ved en vei i Frogner i Sørum kommune i Akershus, døde mandag ettermiddag. Politiet håper drosjesjåføren som kjørte ham hjem, kan sitte på spor i saken.

Politiet vet ikke hvordan mannen fikk skadene som kostet ham livet, men fant ut at han ble kjørt hjem av en drosje ved å spore bruken av mannens bankkort. Drosjesjåføren kom politiet i kontakt med i 16-tiden mandag ettermiddag.

- Vi regner med at drosjesjåføren bidrar med sitt om hva som skjedde på stedet - om det var andre personer til stede og omstendighetene. Dette er et helt normalt avhør, sier politioverbetjent Leif Hestvik ved Sørum lensmannskontor til NTB.

43-åringen ble funnet bevisstløs i veibanen av forbipasserende i boligfeltet hvor han bodde natt til søndag. Han ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med alvorlige hodeskader, men døde altså halvannet døgn senere.

- Det vi er ganske sikre på, ut ifra skadene, er at et normalt fall ikke kan være årsaken til skadene, sier Hestvik.

En av teoriene politiet jobber etter, er at 43-åringen kan ha blitt påkjørt. De håper at det melder seg flere vitner som oppholdt seg på Frogner rundt klokka 02.30 natt til søndag.

Kripos har bistått med de tekniske undersøkelsene, men det har foreløpig ikke gitt resultater. En rundspørring i distriktet har heller ikke ført til en forklaring på hva som er skjedd med 43-åringen.

NTB