Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Påkjørt og dumpet?

DALSBYGDA (Dagbladet): En av politiets teorier i Norddal-mysteriet er at Inghild Hestholm (18) kan ha blitt påkjørt, drept og seinere dumpet et ukjent sted. I går ettermiddag gjorde kriminalteknikere flere funn i veibanen ved 18-åringens bolig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kriminaltekniker fra Sunnmøre politidistrikt og tre polititjenestemenn støvsugde en ti meter lang strekning av grusveien som passerer boligen til den forsvunne 18-åringen.

Funnene i veibanen vil seinere bli analysert. Først da vil det vise seg om de vil få betydning for saken.

Etter det Dagbladet erfarer, jobber politiet for å sjekke ut om Inghild Hestholm kan ha blitt påkjørt og drept av en ukjent bilist.
- Vi må sjekke ut alle muligheter i denne saken. De siste opplysningene vi har mottatt, forteller at hun gikk nedover grusveien i retning av hytta hvor hun bodde. Det var da hun sist ble sett tirsdag klokka 15.45, sier lensmann Jens-Arne Hessegjerde til Dagbladet.

Bomavgift

Inghild leier ei hytte som ligger på veien opp mot Herdalssetra. I dag vil det komme kriminalteknikere fra Kripos i Oslo for undersøke hytta der 18-åringen bor.

Foreløpig har ikke politiet fått inn tips om ukjente bilister som har oppført seg underlig i området.

I arbeidet med å sjekke ut teorien om at Inghild kan være påkjørt og drept, vil politiet etter det Dagbladet kjenner til også undersøke flere av bomstasjonene på fjellveiene .

Hvis 18-åringen er påkjørt av en bil, kan bilens registreringsnummer ligge innelåst i en av bompengekassene som står et stykke ovenfor boligen til 18-åringen.

Trude-drapet

I går ankom etterforskningsleder Arnfinn Sandstad og to betjenter fra Kripos Stranda og Norddal lensmannskontor i Dalsbygda.

Politiet vil etter det Dagbladet erfarer etterforske mysteriet i Norddal parallelt med Trude-drapet. Etterforskningsgruppen i Trude-saken har samlet et særdeles omfattende materiale om et stort antall personer i lensmannsdistriktet Stranda og Norddal.
Slike detaljopplysninger kan være til stor hjelp i oppklaringen av hva som har skjedd med den 18 år gamle jenta fra Hareid.

Avstanden fra Geiranger til Norddal er om lag tre mil, og befolkningen i området frykter at det kan være en sammenheng mellom de to sakene.

FUNN: Polititjenestemenn fra Sunnmøre gjorde i går flere funn i veibanen utenfor boligen til Inghild Hestholm som er forsvunnet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling