Påkjørt og dumpet?

DALSBYGDA (Dagbladet): En av politiets teorier i Norddal-mysteriet er at Inghild Hestholm (18) kan ha blitt påkjørt, drept og seinere dumpet et ukjent sted. I går ettermiddag gjorde kriminalteknikere flere funn i veibanen ved 18-åringens bolig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En kriminaltekniker fra Sunnmøre politidistrikt og tre polititjenestemenn støvsugde en ti meter lang strekning av grusveien som passerer boligen til den forsvunne 18-åringen.

Funnene i veibanen vil seinere bli analysert. Først da vil det vise seg om de vil få betydning for saken.

Etter det Dagbladet erfarer, jobber politiet for å sjekke ut om Inghild Hestholm kan ha blitt påkjørt og drept av en ukjent bilist. - Vi må sjekke ut alle muligheter i denne saken. De siste opplysningene vi har mottatt, forteller at hun gikk nedover grusveien i retning av hytta hvor hun bodde. Det var da hun sist ble sett tirsdag klokka 15.45, sier lensmann Jens-Arne Hessegjerde til Dagbladet.

Bomavgift

Inghild leier ei hytte som ligger på veien opp mot Herdalssetra. I dag vil det komme kriminalteknikere fra Kripos i Oslo for undersøke hytta der 18-åringen bor.

Foreløpig har ikke politiet fått inn tips om ukjente bilister som har oppført seg underlig i området.

I arbeidet med å sjekke ut teorien om at Inghild kan være påkjørt og drept, vil politiet etter det Dagbladet kjenner til også undersøke flere av bomstasjonene på fjellveiene .

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer