Pakke eksploderte i Stockholm

Et rødt stoff skal ha sprutet ut av pakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En pakke eksploderte inne i en bil i Stockholm tirsdag. Politiet har sperret av området, og bombeteknikere skal være på stedet.

Ifølge Aftonbladet lå pakken i en bil som sto langs en vei i bydelen Gärdet.

- To personer hentet en pakke, og etter en stund eksploderte den. Vi kjenner ikke de eksakte omstendighetene, hva slags pakke det er snakk om eller hvor den ble hentet, sier pressevakt Anna Westberg ved stockholmspolitiet.

Ifølge Westberg ble de to personene lettere skadd. Hun vet ikke noe noe mer om hva slags skader, annet enn at det altså skal være små skader.

Årsaken er ukjent
Et slags rødt stoff skal ha sprutet ut av pakken da den eksploderte. Dette stoffet skal ha truffet både personen som åpnet pakken og den andre personen som befant seg i bilen. Hva slags stoff det eventuelt er snakk om, er ikke kjent.

- Det er ingen grunn til å spekulere rundt det. Vi venter på teknikerne som kan gjøre en faglig vurdering av hva det handler om, sier Westberg til Aftonbladet.

Bombeteknikere på stedet
Rundt klokka 16:20 var politiets bombeteknikere på plass for å undersøke gjenstanden. I forbindelse med undersøkelsen sperrer politiet av et stort område, skriver Expressen.

Et vitne forteller Expressen at han har kontor kun noen meter unna bilen hvor eksplosjonen tok sted. Han så pakken liggende i passasjersetet.

- Man kunne se noe rødt på pakken, men jeg vet ikke hva det var. Det er flere politibiler, brannbilder og ambulanser på plass nå, og de har sperret av et veldig stort område.

Saken oppdateres.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer