Pål Enger

Pål Enger: Fra «Skrik» til Hollywood

Hollywood har sikret seg rettighetene til kjendis-skurken Pål Engers livshistorie. Mestertyvens mange frekke kupp skal bli Tv-serien.

TV-SERIE: Livet til kjendis-skurken Pål Enger kan nå bli amerikansk Tv-serie. - Kult, det er jo en ære, sier mannen som planla tyveriet av Edvard Munchs «Skrik» samme dag som OL på Lillehammer startet. Foto: Nina Hansen
TV-SERIE: Livet til kjendis-skurken Pål Enger kan nå bli amerikansk Tv-serie. - Kult, det er jo en ære, sier mannen som planla tyveriet av Edvard Munchs «Skrik» samme dag som OL på Lillehammer startet. Foto: Nina Hansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Kult, dette er jo ære, sier Pål Enger til Dagbladet.

Den nå 50 år gamle Oslo-mannen ble for noen uker siden kontaktet av et amerikansk produksjonsselskap. Nå har han skrevet under en avtale som gir Hollywood rettighetene til hans livshistorie.

Dagbladet har sett kontrakten, og får den bekreftet av advokat Fridtjof Feydt som har bistått Pål Enger i forhandlingene med Hollywood.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer