Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Palestiner drept av israelske soldater på Vestbredden

Soldater skjøt mot en gruppe ungdommer. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En palestinsk 17-åring ble skutt og drept av israelske soldater sør for Betlehem på den okkuperte Vestbredden mandag.

Ifølge palestinske medier åpnet de israelske styrker åpnet ild mot en gruppe palestinske ungdommer som kastet stein da soldatene tok seg inn i landsbyen Tuqu.

17 år gamle Qusai al-Amour ble ifølge det palestinske helsedepartementet truffet av tre skudd i brystet og alvorlig såret, og han ble deretter tatt til fange av de israelske soldatene. Kort tid etter døde han av skadene.

Fire andre palestinske ungdommer ble såret under sammenstøtet, melder det palestinske nyhetsbyrået Maan.

249 palestinere er drept siden oktober 2015, mange av dem ungdommer som har gått til angrep på israelske soldater og sivile med kniv.

40 israelere, to amerikanere og en sudaner er drept i angrep fra palestinere, og en eritreer ble sparket og slått til døde av en mobb israelere som feilaktig tok ham for å være palestinsk knivstikker.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling