Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Israel

Palestiner drept etter å ha kjørt bil inn i soldater

To israelske soldater ble skadd i påkjørselen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To israelske soldater ble skadd i påkjørselen, som skjedde i et veikryss nord for byen Hebron tirsdag.

De siste to årene har israelske styrker drept over 255 palestinere, de fleste av dem etter at de ifølge israelske myndigheter enten har gjennomført eller forsøkt å gjennomføre angrep.

I den samme perioden er 45 israelere, to amerikanere og en britisk turist blitt drept av palestinere, som har brukt kniver, biler og skytevåpen.

Israel anklager palestinske politikere og religiøse ledere for å hisse til vold, mens palestinske myndigheter mener angrepene skyldes den store frustrasjonen og mangelen på framtidshåp som oppleves av unge palestinere.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling