Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Palestinsk kvinne skutt etter knivangrep på israeler

Angrep sivil israeler - ble selv skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En palestinsk kvinne ble skutt og såret av israelske soldater mandag etter at hun angrep en israelsk sivilperson med kniv på Vestbredden mandag.

Israeleren ble lettere såret av knivangrepet som skjedde ved et veikryss nær den jødiske bosetningen Gush Etzion sør for Betlehem, opplyser den israelske hæren i en uttalelse.

Ifølge den israelske avisen Haaretz er angriperen, en kvinne på omtrent 20 år, alvorlig såret. Hun er innlagt på sykehus.

Politiet sa i en tidligere uttalelse at offeret for knivstikken var en soldat.

Hendelsen kommer samtidig som spenningene er store i de israelske og palestinske områdene. I november var det en rekke dødelige angrep i Jerusalem, og i Tel Aviv ble en soldat drept. De fleste av angriperne har blitt drept av israelske styrker på åstedet.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling