Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Palestinske barn såret i israelske flyangrep

Israelske jagerfly og kamphelikoptre angrep mål på Gazastripen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Tre palestinske barn ble såret da israelske jagerfly og kamphelikoptre angrep mål på Gazastripen natt til fredag.

Ifølge øyenvitner avfyrte de israelske jagerflyene minst fire raketter mot et åpent område i utkanten av Khan Younis sør på Gazastripen, der israelske soldater og militante palestinere støtte sammen i forrige uke.

To campingvogner skal ha blitt ødelagt i angrepet, men ingen kom til skade, opplyser palestinske kilder.

En femte rakett ble avfyrt mot en ostefabrikk i bydelen Sabra vest i Gaza by. Tre barn på to, fire og elleve år ble såret i angrepet, men tilstanden skal ikke være alvorlig for noen av dem.

Israelske kamphelikoptre angrep også et jernstøperi i flyktningleiren Nusseirat rett sør for Gaza by. Ingen skal ha kommet til skade i dette angrepet.

Israelske myndigheter har ikke villet kommentere nattens angrep, som kom noen timer etter at det ble avfyrt en rakett mot Israel fra Gazastripen. Ingen palestinsk gruppe har tatt på seg ansvaret for raketten, som ikke forårsaket skader. (©NTB)USKYLDIG OFFER: Tre palestinske barn ble såret i israelske flyangrep mot Gazastripen natt til fredag. Foto: REUTERS/SCANPIX
USKYLDIG OFFER: Tre palestinske barn ble såret i israelske flyangrep mot Gazastripen natt til fredag. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!