Palin angrer ikke på skandaleintervjuet

- Hun stilte relevante spørsmål.

HAR BEGYNT Å SNAKKE UT: Sarah Palin er fortsatt i søkelyset etter valgkampen. Foto: AP/John Watson-Riley/Scanpix
HAR BEGYNT Å SNAKKE UT: Sarah Palin er fortsatt i søkelyset etter valgkampen. Foto: AP/John Watson-Riley/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Katie Couric ble en av valgkampens vinnere etter det eksklusive intervjuet hun gjorde med Sarah Palin.

I det lange intervjuet ble Palin spurt om en rekke ulike emner. Men det de fleste husker er at hun ikke klarte å svare på hvilke aviser hun leser, at hun ikke kunne nevne en høyesterettsavgjørelse hun var uenig i, samt at hun flere ganger bare ble stille etter at Couric stilte spørsmål.

Palins motstandere koste seg med intervjuet.

Etter hvert har Palin gjort flere intervjuer, og hun har i hvert fall klart å fremstå bedre i dem, uansett om hun uttalt at hun vil la gud avgjøre om hun vil stille som presidentkandidat eller om hun har kalt sine anonyme kritikere ondsinnede tullinger.

Nå har hun også invitert journalistene hjem til kjøkkenbenken, og stilt opp til intervjuer hos de fleste store TV-nettverkene.

Hun kjemper for sin politiske framtid, og i går ble hun intervjuet både av Wolf Blitzer og Larry King på CNN. Der medga hun også at hun gjerne skulle gjort flere intervjuer i valgkampen, men at McCains rådgivere ikke ønsket det.

- Jeg skulle ha gjort det, ja. Og spørsmålene hennes (Couric, red.anm) var relevante, sier hun til CNN.

- Jeg ble åpenbart ergret av noen av spørsmålene, det skinte gjennom i intervjuet, sier hun, og legger til at hun mener intervjuet ikke var skadelig for henne og McCain.

Under et valgkampmøte i Carson i California gjorde Palin et poeng ut av at det var en viss interesse for hva hun leste. Så fortalte hun at hun hadde lest en artikkel i New York Times, som tok opp Barack Obamas koblinger til professoren og den tidligere terroisten Bill Ayers.

Senere skulle hun nevne Ayers en rekke ganger i valgkampen. Og selv om Obama nå er valgt, har ikke Palin glemt Ayers og hun sier til CNN at hun fortsatt er bekymret for båndene mellom de to.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer