SARAH PALIN:  Sarah Palin får ikke gode skussmål fra John McCains tidligere valgkampstrateg. Foto: AP Photo/SCANPIX
SARAH PALIN: Sarah Palin får ikke gode skussmål fra John McCains tidligere valgkampstrateg. Foto: AP Photo/SCANPIXVis mer

- Palin en katastrofe for Republikanerne

Valgkampstrateg sier at det vil være en katastrofe for Republikanerne om Sarah Palin blir valgt til partiets presidentkandidat i 2012.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

John McCains valgkampstrateg sier at det vil være en katastrofe for Republikanerne om Sarah Palin blir valgt til partiets presidentkandidat i 2012.

Valgkampstrategen Steve Schmidt er den hittil høyest plasserte av McCains rådgivere som uttaler seg negativt om Palin, som var McCains visepresidentkandidat.

- Hun er ikke uten talenter, men min ærlige mening er at hun ikke vil vinne valget i 2012 for Republikanerne. Når sant skal sies vil resultatet bli katastrofalt om hun blir kandidaten, sier Schmidt til The Atlantic.

Han mener at Palin ikke har gjort noe for å utvide velgergrunnlaget sitt i det snaue året som har gått siden valget.

- Det er velgerne i sentrum som kommer til å avgjøre valget. Jeg kan bare ikke skjønne, når man ser hvordan hun har uttrykt seg det siste året, hvordan hun skal nå fram til de velgerne, sier Schmidt.

Schmidt ble i kjølvannet av valgkampen beskyldt for å lekke detaljer om Palin til media, blant annet beskyldningene om at hun motarbeidet McCain i de siste ukene før valget.

Schmidt benekter at han er kilden til detaljene, men erkjenner at forholdet til Palin var anstrengt.

(NTB)