Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Palin forsvarer seg selv og skylder på media

Via Facebook.

FORSVARER UTTALELSEN: Sarah Palin gikk i dag ut og forsvarte uttalelsen om å stå sammen med sine Nordkoreanske allierte på Facebook. Foto: EPA/COURTNEY SARGENT
FORSVARER UTTALELSEN: Sarah Palin gikk i dag ut og forsvarte uttalelsen om å stå sammen med sine Nordkoreanske allierte på Facebook. Foto: EPA/COURTNEY SARGENT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter å ha dummet seg ut på direkten med uttalelsen om «at vi må stå sterkt sammen med våre nordkoreanske allierte» går Sarah Palin i dag ut og forsvarer seg selv, skriver abcnews.

I en Thanksgiving-hilsen på Facebook, starter Palin først med å trekke frem en rekke tabber gjort av president Barack Obama.

- Om du ikke husker feilene hans, er det fordi mediene ikke har sett nyhetsverdien i det. Jeg klager ikke på det. Alle gjør feil i blant, også nyhetsankerne, skriver Palin.

Deretter retter hun det kritiske søkelyset over på mediene.

- Det ville imponert meg om medier viste en sammenheng i denne saken . Dessverre ser det ikke ut til at de greide å motstå fristelsen i å slå en enkel forsnakkelse av meg opp til en stor politisk overskrift, skriver hun.

Visste ikke bedre? Det var onsdag denne uken under et radiointervju at Palin tabbet seg ut med uttalelsen:

- Vi må stå sterkt med våre nordkoreanske allierte.

Om det bare var en forsnakkelse, eller om hun faktisk ikke visste bedre, har siden blitt diskutert både av og i internasjonal presse.

Gjorde det igjen På den ene siden kan ikke annet antas enn at det var en forsnakkelse.

- Sarah Palin did it again, skriver The Times of India, og viser til hennes siste «gaffe» - den «klumsete feilen» - hvorpå en kommentator kommenterer:

- Hun er for travel. Hvorfor må en liten forsnakkelse havne på forsidene verden over?

Men nettopp fordi Palin «gjorde det igjen», vil det kunne sås tvil om det skyldtes en forsnakkelse.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!