Palin sier hun gjerne blir energiminister hvis Trump spør. Så vil hun legge ned departementet

Den politiske flørten mellom Trump og Palin fortsetter.

TAR GJERNE EN MINISTERPOST: Sarah Palin. Foto: AP / John Locher / NTB scanpix
TAR GJERNE EN MINISTERPOST: Sarah Palin. Foto: AP / John Locher / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Helt siden de hadde et «toppmøte» i New York i 2011 hvor de spiste pizza, har det vært kjent at det er en god politisk relasjon mellom Donald Trump og Sarah Palin.

Trump gikk tidligere i sommer også ut og sa at han gjerne inkluderer Palin i regjeringen, hvis han skulle gå av med seieren i presidentvalget.

- Jeg ville elsket å ha henne med, fordi hun er en spesiell person som vet hva som skjer, sa Trump i juli i et intervju i programmet «The Palin Update» på radiokanalen Mama Grizzly Radio (som stort sett sender Palin-relatert stoff).

- Legge det ned I går sa Palin i et CNN-intervju at hun gjerne tar en ministerpost, og da helst som energiminister.

- Jeg tenker mye på energidepartementet. Energi er «babyen» min - olje, gass og mineraler - tingen som Gud har plassert på denne delen jorda for at menneskene skal bruke dem, i stedet for å være avhengige av å importere det fra utlandet, sa hun, før hun la til at hun ikke ville ha jobben lenge.

- Hvis jeg ledet energidepartementet, ville jeg legge det ned, og heller gi statene og folkene som bor der mer kontroll over det som er innenfor grensene deres, sa hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.