Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Palin vil se død bin Laden

Mener president Obama er feig som ikke viser bildene.

VIL FRIGI BILDER: Tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin vil ha frigitt bildene fra aksjonen mot Osama bin Laden i Abbottabad i Pakistan på mandag. Her under et fundraising-arrangement på Colorado Christian University i Lakewood. Foto: AP/Ed Andrieski
VIL FRIGI BILDER: Tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin vil ha frigitt bildene fra aksjonen mot Osama bin Laden i Abbottabad i Pakistan på mandag. Her under et fundraising-arrangement på Colorado Christian University i Lakewood. Foto: AP/Ed Andrieski Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en twitter-melding melder Sarah Palin seg på i den opphetede striden om USA bør offentliggjøre bildene av den døde terroristlederen. - Slutt å liste deg rundt på tå! («No pussy-footing around»), skriver hun i meldingen.

- Vis fotoet som en advarsel til andre som er ute etter å ødelegge Amerika, skriver Palin i meldingen, som kom etter at president Barack Obama onsdag sa at det var uaktuelt å publisere bildene av en død Osama bin Laden, drept etter raidet mot bygningen hvor han oppholdt seg i Abbottabad.

- Få det overstått! New Yorks borgermester under terrorangrepet 11. september 2001, Rudy Giuliani , mener at bildene uansett vil bli lekket, og at folk har en rett til å få se dem.

President Obama har gjort det klart at det ikke er noen tvil om at det faktisk er Osama bin Laden som ble drept, og har blant annet argumentert med at bildene kan bli brukt til terrorist-propaganda hvis de frigis.

Giuliani mener derimot, ifølge Newschannel 3, at bildene uansett vil lekke ut før eller siden, og at det er like godt å få dem ut, for å få det overstått og for at rasjonelle mennesker skal få kunne se med egne øyne at bin Laden er død.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media