- Palin ville at datterens graviditet skulle holdes hemmelig

Babyen skulle hun og ektemannen adoptere, hevder barnefaren.

DEN GANG DA: Levi Johnston og Bristol Palin holdt hender under republikanernes landsmøtet i fjor. Nå er de visstnok knapt på talefot. Foto: EPA/SHAWN THEW/Scanpix
DEN GANG DA: Levi Johnston og Bristol Palin holdt hender under republikanernes landsmøtet i fjor. Nå er de visstnok knapt på talefot. Foto: EPA/SHAWN THEW/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Levi Johnston (18) har ikke det aller beste forholdet sin sønns bestemor. Bestemora heter Sarah Palin, og etter at det ble slutt mellom hennes datter Bristol Palin og Johnston har unggutten og politikeren gått til flere verbale offentlige angrep på hverandre.

Ville adoptere barnebarnetJohnston tar nå det hele et skritt videre i Vanity Fair, i en sak der han beskriver livet i Palin-familien. Han kommer med en oppsiktsvekkende påstand om at Sarah Palin, som er motstander av sex før ekteskapet, ønsket at de skulle holde graviditeten hemmelig.

- Hun fortalte meg at hadde en god idé: Vi skulle holde graviditeten hemmelig. Når babyen kom skulle hun og Todd adoptere den. Da slapp jeg og Bristol å bekymre oss for noe, sier han.Johnston sier at han og kjæresten avfeide ideen.

- Jeg tror Sarah ønsket at folk ikke skulle få vite at hennes 17 år gamle datter skulle ha barn, sier han. Rett etter at Sarah Palin ble presentert som visepresidentkandidat gikk det for øvrig feilaktige rykter om at sønnen hennes Trig, som da var fem måneder, egentlig var datterens. Disse stemte selvsagt ikke, da det viste seg at Bristol Palin selv faktisk var gravid. - Barna gjorde alt i hjemmetLike etter at graviditeten ble annonsert fortalte det unge paret at de skulle gifte seg. Men i mars, tre måneder etter at sønnen Tripp ble født, gikk de to fra hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer