Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pamela: - Puppene er vonde

... men hun trives med silikon PRAHA (Dagbladet): - Ofte gjør det vondt i silikonpuppene mine. Men det er helt normalt, sier Pamela Anderson (28). Ellers er det svært lite normalt med verdens mest omtalte kropp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den er skapt av kirurgi, silikon, piller, elektrobehandling og kosmetikk.

- Jeg blir bare vakrere og vakrere. Min kropp blir bare mer og mer vidunderlig, sier «Baywatch»-stjernen i et meget åpenhjertig intervju med weekendbilaget til den tyske avisa Süddeutsche Zeitung.

Hun gir rådgivere og kirurger halve æren for skjønnheten, og forteller i detalj om hvordan hun selv og en stab av hjelpere jobber for å gjøre Barbie-dokka av kjøtt og blod enda mer fullkommen i formene.

Piller

- Alle midler står til min rådighet. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene, sier Anderson.

- Huslegen min er ansvarlig for at jeg får riktig ernæring, og har satt sammen et spesielt vitaminprogram som jeg har fulgt i seks måneder. Jeg tar daglig fire røde, tre grønne og to svarte piller.

Hun sier ingenting om hun ville passert en dopingtest med denne blandingen. For det er ikke bare vitaminer i pillene: De dreper lysten på mat samtidig som de bygger opp kroppen hennes.

Rynkebehandling

Silikonstjernens dagsprogram har fått tittelen «Når kroppsdyrking blir galskap». Det starter klokka seks om morgenen med skrubbing og såpevask.

- Så blir jeg hentet av min personlige trener. Enten drar vi i treningsstudio eller på stranda. Deretter spiser jeg frokost med min kosmetiker.

På programmet hører også en rekke ulike forebyggende elektro-antifettkurer for å motvirke rynker. En gang i uka gjennomgår hun både såkalt bio-ansiktsløftning, farge- og aromaterapi samt friskcellekur. Med en spesiell form for akupunktur blir spenninger og smerter fordrevet, og kroppens egen motstandskraft styrket.

Full kontroll

Til tross for all utvendig behandling påstår Anderson at skjønnhet kommer innenfra. Hun sier at hun har full kontroll, og er stolt av sin egen disiplin i kroppspleien. Men litt moro unner hun seg likevel. Særlig når Mötley Crue-kompisene til rocker-ektemannen Tommy Lee kommer på besøk:

- De driver med kickboksing, og tar på seg mine bikinier. Jeg svinger meg i trapesen, med en stor hatt på hodet og med superhøye hæler. Ellers ingenting. Det kaller jeg moro.

· Pamela Anderson har vel 205 000 norske kroner i honorar hver gang hun stiller opp med sin stadig mer perfekte kropp i en «Baywatch»-episode. Men aller vakrest er hun når hun har hatt sex, sier hun til Süddeutsche Zeitung.

- Det synet får bare min mann oppleve.