Pamela skiller seg

"Baywatch"-dronningen, Pamela Anderson, vil skilles fra ektemannen Tommy Lee. Pamela står nå foran en ny tilværelse som alene-mor, med daglig omsorg for parets fem måneder gamle sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ekteskapet ble inngått etter bare fem dagers bekjentskap og har vart i 21 måneder.

I følge skilsmissepapirene som er levert skilsmissedomstolen i Los Angeles ber Pamela om at etternavnet Lee blir forandret tilbake til pikenavnet Anderson. I tillegg krever hun eneomsorg for lille Brandon. Dessverre rapporterer ikke kjendispressen i California om hva som skjer med parets tatoveringer på ringfingeren.

Det har stadig stormet rundt det nygifte paret som har tilbragt mye av det korte ekteskapet i rettssalen. Spesielt vakte det oppsikt da en video med hjemmehygge forsvant fra Anderson/Lee-residensen, og dukket opp i lokalene til mannfolkbladet Penthouse. Interessen fra pressen var også upåklagelig da eks-trommeslageren brukte krefter på en dørvakt ved Los Angeles-restauranten Viper-Room.

Les mer om den triste skilsmissen på The Hot Spot

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer