Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pamela tvang meg til å kaste flaska

LOS ANGELES (Dagbladet): Han ble "drept av grønsj" og holdt i live av de verdensberømte puppene til kona Pamela Anderson. Nå er Tommy Lee (34) tilbake som trommis i verstingbandet Mötley Crüe. - Vi er de samme dustemiklene som vi alltid har vært. Men jeg måtte kutte ut drikkinga for at Pamela ikke skulle gå fra meg, sukker Lee EKTE KJÆRLIGHET: - Vi er fortsatt gift, tilkjennegir Tommy Lee noe motvillig overfor Dagbladet, med sin smekre viv Pamela Anderson ved sin side. Foto: NTP/AP

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

"Generation Swine" er det gjenoppståtte Mötley Crües første utgivelse siden 1994-floppen "Mötley Crüe".

- Hvem som helst kan lære av sine feil, flirer Tommy Lee, som før han ble berømt som Pamela Andersons notorisk verre halvdel, regjerte 80-tallets metal-verden gjennom puddelheltene Mötley Crüe.

- Det krever imidlertid sin mann å begå de samme feilene om og om igjen, skråler Lee og vokalist Vince Neil (36) i kor. Tatoveringer, raske sportsbiler, blondinesex, spritsuping og pubertets-heavy er fortsatt favorittsyslene til de smått middelaldrende rockerne.

Mye drikking

- Vi holder koken. Vince kom ut av rehabiliteringsklinikk for bare noen uker siden, skryter Tommy Lee uhemmet.

- Før det var han ute på sjøen i båten sin, og det bare klikka for'n. Og jeg måtte kutte ut drikkinga for noen måneder siden på grunn av Pam. Vi er de samme dustemiklene vi alltid har vært. Folk lurer kanskje på om vi ikke har roet oss med årene, men nei! flirer Tommy.

Videre forespørsler om den nåværende statusen mellom Tommy Lee og Pamela Anderson møtes med et kort og konsist svar:

- Jeg er gift, smiler han sjenert.

- Alt er vel. Alt er som det skal være, smiler Tommy Lee. På nært hold er det ikke så vanskelig å se hva "Baywatch"-heltinnen kan se i Lee; den radmagre trommeslageren later til å være i besittelse av både en slags følsomhet og noe som under normale omstendigheter ville slått en som intelligens.

Skrev låt om sønnen

Da undertegnede i fjor hadde den udelte fornøyelsen av å intervjue en høygravid Pamela Anderson, skildret hun den vordende fader som et funn for henne. Tommy var den av de to som fant ut hvordan en trapes kunne installeres i taket etter at Pamela hadde drømt om å svinge naken gjennom parets hjem.

I året som har gått, har Tommy blitt far til lille Brandon, hvilket i det minste inspirerte ham til å komponere "Generation Swine"s siste kutt, "Brandon". Men utover det insisterer han på at farsrollen ikke har lært ham noe.

- Jeg har mindre tid til meg selv. Det er i grunnen det eneste som har forandret seg. Ellers er jeg den samme som før.

Hårsåtene som visnet

Siden 1989, da Mötley Crüe toppet de amerikanske hitlistene med "Dr. Feelgood" og fylte Skedsmohallen til randen, har hårsåtene fra klubbene langs Sunset Strip visnet hen til stakkarslige tufser, idet ungdomskulturens fokus forflyttet seg nordover til det mer tungsindige Seattle. I den samme perioden har Tommy Lees celebritet utelukkende skrevet seg fra hans stormfulle ekteskap med 90-tallsikonet Pamela.

Men verken Tommy Lee eller Vince Neil - som forlot Crüe til fordel for en feilslått solokarriere tidlig på 90-tallet - later til å bekymre seg for de enorme forandringene som har funnet sted siden de sist lot høre fra seg.

- Det er på tide å ha det morsomt igjen, sier solbrune Vince ivrig.

- Forestill deg at du jobber fra ni til fem hver uke, og idet fredagen kommer, har noen hengt opp et skilt der det står at helga er stengt på ubestemt tid. Det har vært situasjonen gjennom hele 90-åra, fnyser han.

- Rulle rundt i gjørma, være "Generation Swine", en gjeng svinske grisegutter. Vi har til hensikt å åpne helga for business igjen!

I baksetet

- Folk lurte alltid på hva vi kom til å gjøre neste gang, og hva vi kom til å sprenge på scenen, sier Neil.

- Det handler om å sjokkere folk, overtar Tommy. Vise dem noe de ikke har sett før, som et hydraulisk trommesett som svever over publikum. Det handlet om overkill, om å alltid ha det største lysshowet, det største av alt mulig.

- Og vi har gitt folk mange gode minner i de 17 årene vi har holdt på, enten det var å bli pult i baksetet på en bil til en av våre låter på radioen, eller noe annet, sier Tommy Lee.

Hvilket altså kan bety at verden nå står overfor en nostalgibølge fra det seine 80-tall. Det er uansett veldig lenge siden undertegnede har overhørt en dialog som den de to rockestjernene delte idet intervjuet var over:

- Dude, jeg fikk regninga for Rollsen, sa Vince idet Tommy strakte seg utover senga.

- Ikke ille - knapt tusen dollar. Tommy Lee gliser fornøyd.

- Ikke verre? Fuckin' A, dude!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media