Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Panama-papirene: Telenor ser på Wærsteds rolle

Var tidligere leder for Nordeas såkalte private banking-avdeling.

SER PÅ HENNES ROLLE: Telenor skal se på styreleder Gunn Wærsteds rolle i forbindelse med det som har kommet fram i Panama-dokumentene. 
Foto: Tore Meek / NTB scanpix
SER PÅ HENNES ROLLE: Telenor skal se på styreleder Gunn Wærsteds rolle i forbindelse med det som har kommet fram i Panama-dokumentene. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Telenor skal se på styreleder Gunn Wærsteds rolle i forbindelse med det som har kommet fram i Panama-dokumentene. Hun var tidligere leder for Nordeas såkalte private banking-avdeling.

Næringsminister Monica Mæland (H) bekrefter overfor E24 at nominasjonskomiteen i Telenor ser på saken.

- Denne type spørsmål ligger til nominasjonskomiteen i selskapet å vurdere. Jeg er kjent med at komiteen nå ser på saken, sier næringsministeren.

Gunn Wærsted ble i desember utnevnt til styreleder i Telenor. Hun har tidligere ledet den såkalte private banking-delen for Nordea i Norge.

Både Nordea og DNB har vedgått å ha hjulpet kunder med å etablere selskaper i skatteparadiser. Begge bankene beklager nå praksisen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram