Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Panama-spillerne robbet for flere hundre tusen - mistenkte tyver fanget på video

- Tyveriet framstår profesjonelt utført og planlagt, sier politiet. Flere spillere ble rundstjålet mens de ble rundspilt på Ullevål.

TYVERI: Flere av Panamas spillere ble utsatt for tyveri mens de spilte mot Norge på Ullevål. Foto: Det panamanske fotballforbundet
TYVERI: Flere av Panamas spillere ble utsatt for tyveri mens de spilte mot Norge på Ullevål. Foto: Det panamanske fotballforbundet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble ingen stor VM-oppladning for Panamas landslag, som gikk tapende av Ullevål etter at Norge beseiret motstanderen 1-0 onsdag. Det skulle imidlertid bare bli kveldens første nedtur for spillerne. Tilbake på Radisson Blu i Nydalen ble det klart at fire av spillernes hotellrom var blitt utsatt for tyver.

Etter omfattende undersøkelser og gjennomgang av videomateriale fra overvåkning ved hotellet, har politiet sikret seg nye spor i saken.

- Vi har bilder av to personer som vi mener er gjerningspersonene. Vi vet ikke hvem de er, men vi har bilde av dem, opplyser etterforskningsleder Kenneth Bjerkestrand.

Store verdier

Allerede i går reiste landslaget fra Oslo, med kurs for Russland og verdensmesterskapet. Men bagasjen er for flere av spillerne noe lettere enn da de kom til Norge.

Ifølge politiet er det klart at ni klokker, kontanter, bankkort, kredittkort og ett nettbrett ble stjålet. Verdien anslås til mellom 200 000 og 300 000 kroner.

- Dørene på hotellrommene er ikke brutt opp, men det er fremdeles noe uklart hvordan tyvene faktisk har kommet seg inn. Tyveriet framstår som profesjonelt utført og planlagt, sier Bjerkestrand.

Etterlyses internt

Politiet ønsker foreløpig ikke å gå ut med bilde av de to personene de mener har utført tyveriet. Fotomaterialet blir nå spredt internt i håp om at noen skal dra kjensel på det som anslås å være tyvene.

Dagbladet var torsdag i kontakt med Norges Fotballforbund, som var informert om hendelsen. De anser tyveriet som en politisak.

- Vi gjør ikke noe med det nå, annet enn å beklage en sånn hendelse. Den skulle vi vært foruten, sa sjef for kommunikasjon og samfunn i NFF, Svein Graff.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media