Pandaen Chuang (6) er for feit til å ha sex

Partneren Lin (5) synes ikke han er særlig fristende lenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De thailandske myndighetene har mer enn politisk uro å bekymre seg over. Nå viser det seg nemlig at kjempepandahannen Chuang Chuang (6) rett og slett er for feit til å ha sex med partneren Lin Hui (5).

- Ikke noe særlig

- Chuang legger på seg for fort, og Lin synes ikke lenger noe særlig om å ha sex med ham, sier Kanika Limtrakul, sjefveterinær i Chiang Mai-dyreparken nord i Thailand, til AP. Hun opplyser at Chuang veier 150 kilo, mens Lin bare er 115.

Chuang og Lin er dyreparkens hovedattraksjon, og de ansatte ved dyreparken har lenge prøvd å få de to til å pare seg. Hittil uten hell, og en rekke originale tiltak er blitt vurdert for å få fart på sakene:

I fjor arrangerte de dyrehageansatte et «bryllup» for de to, og ville atskille dem for å tenne gnisten. Det vurderes til og med å vise paret pandaporno - videoer av andre pandaer som parer seg, en metode som har vist seg å være vellykket i kinesiske dyrehager.

Men ingenting av dette hjelper så lenge Chuang er for feit for Lin. Det mest umiddelbare tiltaket nå er å sette Chuang på diett; nå får han ikke lenger bambusskudd, men bare bambusblader, å spise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer