Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pangstart for Julie (18)

TRONDHEIM (Dagbladet): Nå har jeg det godt, smiler Julie Dahle Aagård, sangstjernen fra åpningsseremonien under ski-VM. Plateselskapet Norske Gram bestemte i går at de vil satse på henne som cd-artist og Åge Aleksandersen skal hjelpe henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allerede i går platedebuterte 18-åringen fra Flatanger i Nord-Trøndelag, med en cd-singel av Åges «Det klaraste lysetü, sangen som åpnet skimesterskapet.

Hun er fantastisk, veldig musikalsk og tar tingene på et øyeblikk, sier «fadderenü Åge Aleksandersen til Dagbladet.

I startgropa

Jeg føler at det er noe med Julie, noe som er der, men som er vanskelig å sette ord på, for tsetter VM-artisten.

Og så er hun jo fra Ytter-Namdalen, det er ikke uvesentlig. Det betyr at hun har beina på jorda, er fornuftig og reflektert, sier namsosingen Åge videre.

Ellers er ikke plateprosjektet med Julie Dahle Aagård kommet lenger enn til startgropa. Norske Gram-direktør Gunnar Hordvik møtte den nye stjernen første gang i går morges.

Hun imponerer oss virkelig. Og responsen på Julies opptreden har vært formidabel. Telefonen har ikke stått etter VM-åpningen, forteller Gunnar Hordvik.

Åge hjelper

Cd-singelen med «Det klaraste lysetü ble gjort ferdig natt til i går, slik at det lot seg gjøre å få med et stemningsfullt bilde av åpningsseremonien på Trondheim torg på omslaget.

Hva Åge Aleksandersen skal bidra med når det gjelder Julies platekarriere, er langt fra klart i detalj. Åge var også «fødselshjelperü for D.D.E. det mestselgende bandet i norsk rock for tida.

Jeg kan være med på å finne sanger til henne, eller skrive sanger. Det kan jeg godt tenke meg, sier Åge Aleksandersen.