Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Panikk: Her krasjer bilen inn på banen

Dramatisk under håndballkamp ved Stockholm lørdag kveld.

GJENNOM VEGGEN: Midt i håndballkampen i Vikingahallen i Märsta, nord for Stockholm, smeller en bil gjennom veggen. Hallen evakueres umiddelbart. Video med tillatelse fra SolidSport. Vis mer

Stor dramatikk i Vikingahallen i Märsta nord for Stockholm lørdag kveld:

Midt under en håndballkamp for gutter 14 år i det svenske ungdomsmesterskapet smalt en personbil gjennom veggen i hallen fra utsiden.

Bilen stoppet ved sidelinjen til banen mens skrekkslagne spillere, funksjonærer og publikum løp rundt, melder Aftonbladet.

Kampvideo fra selskapet Solidsport viser at bilen smeller gjennom veggen i venstre bildekant mens det ene laget er i angrep på stillingen 9-7. Da ble det ikke mer kamp.

Bilen rev en stor dør eller en stor del av veggen, som havnet utpå håndballbanen. Ut fra bilder må døra eller veggdelen som havnet på banen være minst 3 x 2,5 meter.

Dramatikken skjedde ved 18.30-tiden. En time etter kunne ikke politiet si noe hvordan eller hvorfor denne kjøringen skjedde.

GJENNOM VEGGEN: En bil skal ha dundret gjennom veggen i en idrettshall i Märsta i Sverige. Video: Expressen Vis mer

Promille

Bilføreren, en mann, er pågrepet. Han skal ha fått mindre skader.

Politiet opplyser ved 20-tiden at sjåføren er mistenkt for «grov promillekjøring og grov uforstand i trafikken».

Ifølge politiet er det ikke registrert fysiske skader på de som befant seg på banen og rundt om i hallen.

Redningsledelsen i Storstockholm opplyser til svt.se at bilen først kjørte gjennom en mur før den fortsatt inn i veggen på idrettshallen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media